nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

PSOE i PSM exigeixen a Rotger un ple per aclarir el «cas bosses»

Opinen que el batle ha d'interessar-se a saber per què s'inflaven les factures

El PSM i el PSOE han sol·licitat al batle d'Inca, Pere Rotger, un ple extraordinari per aclarir tots els punts obscurs sobre el concurs d'adjudicació de les bosses que es repartiren amb motiu del Dijous Bo.

Tant el portaveu del PSOE, Xavier Ramis, com la portaveu del PSM, Xisca Vives, exigeixen al batle que doni explicacions convincents de per què s'inflaven les factures de les bosses del Dijous Bo en els darrers anys i que s'aclareixi qui s'encarregava de repartir les comissions i qui les cobrava. «No pot ser que el batle es limiti a dir que les factures s'inflaven per culpa d'una brega entre empresaris. Si no hi ha res a amagar, l'equip de govern hauria de ser el primer interessat a investigar qui firmava la pujada de factures i a quines quatre persones anaven destinades les comissions», digué ahir Xisca Vives.

Els regidors demanen també que s'aclareixi per què el plec de condicions de les bosses que elabora l'Ajuntament fixava un cost de 30.000 euros, quan ha quedat demostrat que el preu d'aquest producte en el mercat costa la meitat.«No és de rebut que Rotger digui que els proveïdors inflaven factures. Fins on deixa l'Ajuntament que s'inflin aquestes factures? Els plecs de condicions es fan perquè siguin raonables i no per facilitar als empresaris una inflada de preus», digué Vives.

Tant el PSOE com el PSM coincideixen a assenyalar que el cas de les bosses del Dijous Bo és només la punta de l'iceberg de corrupció que hi ha a l'Ajuntament d'Inca i opinen que el fet que el batle d'Inca, Pere Rotger, sigui també president del Parlament i del Partit Popular de Mallorca fa que en aquesta legislatura no hi hagi cap tipus de control del que fa amb els diners de l'Ajuntament. «La regidora d'Hisenda, Maria Salom, només ve a Inca els divendres i tampoc pot exercir cap tipus de control», afegí Xavier Ramis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris