muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

La residència serà una realitat el 2007 i crearà 60 nous llocs de treball per al municipi

L'any 2007 s'acabarà la construcció de la residència per a persones d'edat de Montuïri, que inclourà 120 places, amb una vintena més per al centre de dia, la qual cosa suposarà devers 60 llocs de feina per a la gent del municipi.

Així ho assegurà el batle de Montuïri Gabriel Matas, en una trobada a la Sala Mariana, en el marc de la campanya del Partit Popular «Volem escoltar tothom, volem parlar amb tothom». L'hi acompanyaven el conseller de Treball, Cristòfol Huguet, i el president de s'Institut, Antoni Serra.

Gabriel Matas assenyalà que «la residència i el centre de dia cobriran una necessitat social i laboral de la zona». Aquesta obra, que començà el mes passat, tindrà un cost de gairebé als cinc milions d'euros. Entre les altres actuacions destacades d'aquí a final de legislatura, el batle anuncià la firma imminent d'un conveni, com ja avançà Diari de Balears, per a la construcció d'una escoleta infantil just devora el col·legi Joan Mas i Verd.

Així mateix, el batle es referí a la inversió realitzada per la Conselleria de Medi Ambient de 400.000 euros que han servit per arreglar i per rehabilitar la síquia del camí Pelut, just devora el barri de sa Corona.

Un altre dels projectes estrella de l'equip de batlia serà la reforma de la plaça del Dau, per a la qual el Consistori ja ha aprovat en sessió plenària la construcció d'un aparcament subterrani, una pista poliesportiva i una zona de jocs infantils.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris