nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Dos morts a la carretera de Manacor

Els esposos Llorenç Rotger, de 54 anys, i Margalida Pasqual, de 52, no duien el cinturó de seguretat

92904

El vehicle quedà en molt mal estat.

Un accident de circulació registrat ahir de matinada en un tram en obres de la carretera de Manacor, al seu pas per Vilafranca, se saldà amb un matrimoni mallorquí mort. La parella no duia posat el cinturó.

Llorenç Rotger Rotger, un subtinent de l'Exèrcit de l'Aire de 54 anys, i Margalida Pasqual Sagreras, la seva dona, de 52, residien a Porreres i ahir de matinada, a les 2.20 hores, tornaven a casa a bord d'un Mercedes 250 amb matrícula PM-9115-CN. Conduïa el turisme el militar i ho feia suposadament a una velocitat elevada. Al seient del copilot hi anava la seva dona. A l'altura del quilòmetre 33-700 de la carretera de Manacor, el vehicle perdé el control en un revolt, en un tram en obres. Sortí de la calçada, xocà contra un talús, rebotà i bolcà damunt l'asfalt.

Llorenç sortí llançat i el seu cos caigué a uns 15 metres d'on es detingué el cotxe. La seva esposa quedà a l'interior del cotxe, però el seu cos també fou colpejat mortalment. Uns conductors avisaren els equips d'emergència, que arribaren en pocs minuts al lloc. Lorenç Rotger jeia mort a la cuneta amb el cos destrossat. La dona també era morta. Els bombers rescataren el seu cos de l'interior del cotxe.

Els metges del 061 només pogueren certificar les dues morts i el subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil es féu càrrec de la investigació. Les primeres dades apunten que el Mercedes circulava a una velocitat excessiva en tractar-se d'un tram en obres.

Llorenç Rotger era subtinent de l'Exèrcit de l'Aire i estigué destinat a la base de Son Sant Joan. Una de les seves últimes destinacions fou l'aquarterament del puig Major.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris