nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Detingut un vigilant a Manacor per robar als llocs on feia feina

Juan Antonio C.E., de 34 anys, declarà ahir als jutjats de Manacor

F.R. Palma.
Un vigilant de seguretat ha estat detingut a Manacor, acusat d'aprofitar la seva condició laboral per cometre nombrosos robatoris als establiments comercials en els quals feia feina i on havia d'exercir just la tasca contrària de la que es dedicà a desenvolupar.

Es tracta de Juan Antonio C.E., de 34 anys. Les sospites sobre la seva activitat il·lícita començaren a prendre cos fa un parell d'anys.

En aquells moments, Juan Antonio treballava en diversos comerços del terme municipal de Santanyí en els quals es començà a produir una onada de robatoris d'aparells electrònics, joies i altres objectes de valor. En qualsevol cas, aquelles sostraccions es duien a terme sense que fos possible intuir-hi cap pista sobre els possibles lladres. Al cap d'un temps d'investigacions, la Guàrdia Civil va detectar una coincidència estranya: que, de manera curiosa, Juan Antonio havia fet feina en tots i cada un dels establiments comercials que havien patit els robatoris.

Per la seva banda, la Policia Judicial de Manacor començà llavors una investigació entre diferents empreses de seguretat, les quals ja sospitaven de l'activitat del detingut. Al final, i gràcies a la col·laboració d'aquestes empreses, s'anà estrenyent el cèrcol sobre l'acusat, que fins i tot arribà a exercir de vigilant de seguretat als mateixos jutjats de Manacor durant una temporada.

Amb les seves investigacions, la Benemèrita arribà a reunir prou indicis per procedir a la detenció del vigilant. Entre els objectes intervinguts pels agents s'hi troben nombrosos aparells de televisió, reproductors de vídeo, rellotges, telèfons o valuosos rellotges de braçalet.

El detingut va ser traslladat ahir per dos agents de la Guàrdia Civil als jutjats de Manacor amb un cotxe camuflat de l'Institut Armat, i a migdia declarà davant el jutge de guàrdia. Per acabar, s'ha de remarcar que la Benemèrita no descarta que es produeixin noves detencions d'altres persones implicades en aquest cas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris