nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

La tercera edat de Porto Cristo aconsegueix mantenir la seva seu

El Govern escolta la gent gran i reserva un espai al nou centre de salut


Al final ho han aconseguit. L'Associació de la Tercera Edat Verge del Carme de Porto Cristo continuarà a la seva seu actual. La Conselleria de Salut del Govern balear ha acceptat la petició de l'assemblea de l'entitat i de l'Ajuntament de Manacor i cedirà un espai ampli a la gent gran de la zona costanera, a les dependències del nou centre de salut que es construirà al solar que en aquests moments acull la llar de la tercera edat.

D'aquesta manera, l'agrupació només s'haurà de traslladar de manera temporal mentre s'executin les obres del centre mèdic, un projecte molt reclamat que servirà per descentralitzar el servei sanitari de Manacor.

En qualsevol cas, fonts autoritzades de la Conselleria de Salut explicaren que «s'ha fet una excepció en relació amb Porto Cristo, perquè ara com ara hi ha disponibilitat d'espai al solar. Un centre de salut és un centre assistencial», assenyalaren.

Així, se'ls cedirà un espai de manera provisional, encara que sense cap data límit estipulada. És a dir, que la gent d'edat en podrà fer ús «mentres no sorgeixi cap necessitat sanitària o l'Associació no trobi un lloc millor on ubicar la seva seu», explicaren les mateixes fonts.

Convé recordar que l'agrupació s'oposà des del primer moment a abandonar l'emplaçament actual, perquè consideraven que «moralment l'edifici és nostre».

Per la seva banda, el batle de Manacor, Antoni pastor, també sol·licità per octubre que el nou centre de salut inclogui un espai de 300 m2 per a les persones d'edat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris