algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Torns de nit per acabar el metro a temps

Els treballadors varen iniciar ahir l'horari nocturn de les obres

100510

Els treballadors faran torns per cobrir les 24 hores.


Torns de 24 hores per finalitzar com més aviat millor les obres de construcció del metro al polígon de Son Castelló. L'empresa adjudicatària de les obres i el Govern compliren la promesa donada als empresaris i ahir mateix començaren els treballs nocturns per agilitar el treball de la línia de metro fins a la UIB en un dels trams més conflictius: el de la Via Asima, l'artèria empresarial del principal polígon industrial de Palma.

L'empresa autoritzà ahir l'accés a la premsa per poder veure els treballs nocturns, que continuaran al llarg de tot aquest llarg pont, inclosos els dies festius. Falta per determinar si les tasques de construcció de la línia de metro continuaran també durant el cap de setmana.

La realització de l'horari nocturn permetrà descongestionar de trànsit la zona de Via Asima ja que la major part del moviment de trànsit pesat de camions es realitzarà durant la nit, segons la Conselleria. Els torns de 24 hores permetran, a més, agilitar els treballs de construcció de la línia de metro, encara que ni empresa ni Govern s'atreveixen a donar un termini de finalització de les obres.

En principi, és previst que la futura línia de metro fins a la Universitat sigui operativa a finals del 2006 o a principis del 2007. El Govern s'ha compromès, a més, a millorar l'accés dels vianants a la zona amb la construcció d'un nou pas de vianants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris