algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Rabasco abandona els càrrecs entre atacs a Matas i Rodríguez

El líder d'ASI diu que se'n va de l'equip de govern per defensar el seu soci Lluc Tomàs

83484

Joaquín Rabasco explicà ahir els motius de la seva dimissió a l'oficina municipal de l'Arenal.

MIQUEL ÀNGEL CANYELLAS

El president d'ASI, Joaquín Rabasco, féu pública ahir la seva dimissió com a tinent de batle de Turisme de l'Ajuntament de Llucmajor i, en conseqüència, la seva sortida de l'equip de govern amb majoria absoluta del PP.

Rabasco manifestà que un mitjà de comunicació -en referència al diari El Mundo- està usant la seva persona per desprestigiar la tasca i la figura del que fins ahir era el seu soci, el batle Lluc Tomàs (PP). També explicà que dimiteix per la manca de suport que els líders del PP, Jaume Matas i José María Rodríguez, han donat a Tomàs i que amb la seva decisió pretén que no es torni atacar el batle per ser un aliat seu.

Rabasco continuarà com a regidor a l'Ajuntament de Llucmajor. Formarà grup amb el seu company d'ASI, Guillermo Roig, i «en principi donarem el nostre suport a l'equip de govern del PP des de l'oposició».

En una roda de premsa oferida a l'oficina municipal de l'Arenal, Rabasco justificà la seva decisió «de manera totalment voluntària i sense pressions de cap tipus de qualsevol institució o persona», en una qüestió de «solidaritat pura i personal» amb el batle Lluc Tomàs que, segons el líder d'ASI, «es veu immers en contínues injúries, calúmnies i desqualificacions vexatòries per part d'un diari que és el mitjà de comunicació oficial del Partit Popular», en referència al diari El Mundo, el qual acusà de «practicar el terrorisme informatiu», mentre «es redacta i imprimeix en unes instal·lacions il·legals sense cap tipus de llicència urbanística o d'activitat».

Joaquín Rabasco criticà de manera especial el president i el secretari general del PP, Jaume Matas i José Maria Rodríguez, dels quals digué que s'han preocupat més de defensar la imatge de «certs personatges -en referència als responsables de l'esmentat diari- que la del meu company de partit i batle de Llucmajor».

El ja exregidor de Turisme digué que el batle Lluc Tomàs ha estat víctima «d'informacions infundades i plenes d'odi», només pel fet de tenir-lo a ell en l'equip de govern, sense que Jaume Matas «hagi tingut la delicadesa de sortir a l'encontre d'aquestes falses informacions contra el seu batle».

El fundador d'ASI explicà així la seva dimissió després de quasi 13 anys en l'equip de govern llucmajorer. En els vuit primers, donà suport amb el seu vot al govern en minoria del PP a l'Ajuntament de Llucmajor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris