nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El poble retrà homenatge als seus dos grans ambaixadors esportius

Miquel Àngel i Rafel Nadal rebran la medalla de la ciutat divendres

Divendres, Manacor retrà homenatge a dos dels seus ambaixadors més destacats: Miquel Àngel i Rafel Nadal, en un acte que es preveu multitudinari i ple de sorpreses.

A les 18.30 hores el Teatre Municipal acollirà el lliurament de les medalles d'or de la ciutat, el màxim distintiu municipal, al futbolista i al tennista en l'acte protocol·lari, en el qual assistiran les autoritats municipals i autonòmiques.

Seguidament, a la part exterior, hi haurà una carpa de grans dimensions on es farà un acte lúdic, social i festiu. Aquesta festa, que serà retransmesa en directe per IB3 i que tendrà la col·laboració del Govern, de s'Institut i del mateix Ajuntament de Manacor, es preveu multitudinària ja que, entre d'altres, hi han estat convidats els nins i nines dels col·legis de la capital del Llevant. De fet, els escolars han estat obsequiats amb una invitació especial amb la imatge dels dos esportistes i un espai en blanc perquè puguin recollir les seves signatures. A més, també s'ha convidat totes les entitats esportives de qualsevol modalitat esportiva de Manacor.

Així mateix, en el decurs de l'acte festiu hi haurà «moltes sorpreses» i és prevista l'aparició estel·lar de diversos esportistes d'elit, entre altres personalitats. En aquest sentit, ja han confirmat la seva presència Jordi Arrese, Emilio Sánchez Vicario i Carlos Costa.

El batle de Manacor, Antoni Pastor, i els regidors Andreu Vecina i Isabel Febrer, presentaren ahir en una roda de premsa aquest acte homenatge a Miquel Àngel i Rafel Nadal.

Pastor destacà que són «dos dels personatges més importants que ha tingut Manacor». «Miquel Àngel ha estat el millor futbolista de la història de Mallorca i un dels millors de tot l'Estat», destacà el batle, que es referí a Rafel Nadal amb els mateixos termes, però afegí que és «l'esportista de més futur en l'àmbit mundial».

El batle destacà la publicitat que fan els dos esportistes de la ciutat de Manacor. «Han passejat el nom de Manacor per tot el món. Gràcies a ells avui les imatges de Manacor recorren el món. Aquesta publicitat voluntària i també involuntària no es pot pagar», destacà Pastor. Serà «un homenatge molt sentit» que prové de la «reivindicació i sol·licitud dels ciutadans», apuntà Pastor. La concessió de les medalles d'or fou aprovada per unanimitat pel ple de l'Ajuntament de Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris