algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Un jove mata d'un tir al front la seva companya de 20 anys a Sevilla

Ja són 61 les dones mortes per violència domèstica enguany

Un jove de 21 anys amb antecedents per tres atracaments amb força matà a Sevilla la seva companya sentimental, de 20 anys i amb la qual tenia un fill d'un any, d'un tir de revòlver al front, segons informà un portaveu de la Policia de Sevilla.

El succés es produí a la barriada de Los Pajaritos, una zona humil, divendres a les deu del vespre, si bé la jove no morí fins dissabte dematí a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

El jove, E.R., assegurà a la Policia que la mort de la seva companya, Susana Vega, s'havia produït de manera accidental, mentre ell netejava el revòlver quan eren a casa. E.R. va comprar l'arma a un gitano portuguès, segons va declarar a la Policia, que encara cerca el revòlver. El detingut afirmà que havia deixat l'arma damunt la taula de l'habitació on es produí el succés. Però els agents no la trobaren en l'escorcoll realitzat divendres a vespre, i la primera persona que arribà a l'habitatge, una veïna del pis de dalt, els assegurà que no hi havia cap pistola damunt la taula.

Al domicili del jove, que encara no ha passat a disposició judicial, els agents hi trobaren dos passamuntanyes, ja que tenia antecedents per atracaments amb força en hostals dels voltants de Sevilla i contra un camió de tabac dels que en proveeixen els estancs de la ciutat.

Ara la Policia Científica efectuarà un estudi de balística i realitzarà així mateix un informe forense per determinar a quina distància es trobava l'arma quan es produí el tir i si la morta té senyals de cap cremada al front, a més d'aclarir la trajectòria del projectil.

Ja arriba a 61 el nombre de dones mortes a mans de les seves parelles o exparelles enguany.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris