nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

El nou casal de joves obri les seves portes a l'antic centre sanitari

El local romandrà obert els capvespres de dimarts a dissabte

Els joves del poble de Sineu ja tenen un casal únicament i exclusivament per a ells per poder realitzar les seves activitats. Fa dues setmanes que el nou local obrí les seves portes en una sala ubicada al primer pis de l'antic centre sanitari de la localitat.

El nou casal ha tingut una gran acceptació per part dels joves de Sineu d'entre 14 i 20 anys que acudeixen al local els capvespres de dimarts a dissabte de 17 hores a 21 hores. El monitor del casal, Antoni Vidal, explicà que «encara que fa poc temps que el casal està en funcionament tenim molts projectes en marxa». Un d'aquests projectes és decorar les instal·lacions dels joves «perquè se sentin còmodes, vull que personalitzin l'espai i que el facin seu». Així, s'ha organitzat un concurs de grafits i el guanyador s'encarregarà de decorar el casal. A més, també es fa sessió de cine tots els divendres i es té previst organitzar excursions.

D'altra banda, el casal també serveix de nexe d'unió entre els joves i l'Ajuntament. En aquest aspecte, Vidal informà que «hem col·locat una bústia de suggeriments mitjançant la qual els joves es poden posar en contacte amb l'Ajuntament i remetre les seves queixes o peticions».

D'aquesta manera i des de fa dues setmanes, els joves de Sineu acudeixen al casal en el qual «vull que es trobin com a casa seva i esper que, amb el temps, m'agafin la suficient confiança i m'expliquin els seus problemes o dubtes sobre qualsevol tema. Vull ser una persona de suport per a ells», acabà dient el monitor del casal, Antoni Vidal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris