nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Salom afirma que «l'homenatge a la Constitució constitueix la reivindicació de consens del 78»

La diputada del Partit Popular al Congrés assegura que fala acord per reformar la Carta Magna

«Normalitat total en una jornada festiva que reivindicà fonamentalment l'esperit de concòrdia i consens de 1978: l'esperit de la Transició espanyola. No hi ha res d'immutable però s'ha de saber cercar el consens», afirmà ahir Maria Salom, diputada del Partit Popular al Congrés dels Diputats i integrant de la delegació balear que assistí dissabte a l'acte d'homenatge a la Constitució organitzat pel PP a Madrid.

En relació amb el discurs de Mariano Rajoy, líder del PP, la diputada assegurà que «els qui hi esperaven frases dures o crítiques s'han equivocat. Rajoy defensà el país i la Constitució, la igualtat de tots els espanyols des del respecte més escrupolós. Fou un acte positiu».

Per la seva banda, el senador Joan Fageda, que també prengué part en l'homenatge a la Constitució després d'assistir amb el senador Carlos Gutiérrez a una reunió en el Senat, subratllà que l'acte no fou en cap moment un atac a l'Estatut català, sinó una defensa de la Constitució espanyola. «Hi ha persones que no volen acceptar que la Constitució ha garantit molts d'anys de pau i d'avanços per a Espanya». Fageda qualificà el discurs de Mariano Rajoy de «moderat i clar».

Per la seva banda, Joan Bauzà, assessor de la Conselleria de Turisme, afirmà que «és una pena que en el segle XXI sigui necessari sortir al carrer per defensar la llibertat». «Espanya és un vaixell a la deriva», postil·là ahir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris