muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Els veïns de Guillem Galmés tenen dificultats de mobilitat al seu carrer

Carros i trastos abandonats fan impossible transitar per aquesta zona

Els veïns de Guillem Galmés comencen a estar farts dels problemes de mobilitat que pateixen al seu carrer. Carros de compra i trastos vells amuntegats enmig de les voreres fan impossible el trànsit de vianants per aquest carrer, ubicat entre la plaça del Cardenal Reig i el desaparegut pont del tren.

La situació no és nova; fa un any i mig que la pateixen. Tot i els avisos a la Policia Local i a Emaya, l'Ajuntament ha fet cas omís del malestar dels veïns. Un resident que no ha volgut revelar la seva identitat ha fet arribar a Diari de Balears les imatges d'uns fets que qualifica d'«impresentables». El denunciant assenyala la manca de civisme de molts de veïns que «no tenen cap problema de consciència a l'hora de deixar tirats trastos vells devora els contenidors o de deixar els carros del supermercat per damunt la vorera».

Aquest veí «crispat i desatès» del carrer Guillem Galmés reclama l'atenció de Cort per posar fi als problemes de mobilitat que sofreixen cada dia. Tot i que «els súpers no hi posen remei», valora positivament l'actitud d'alguns negocis de proximitat que periòdicament retiren els carros abandonats. L'anònim denunciant apel·la a la responsabilitat dels individus per resoldre la situació. Ara només resta que Cort pari esment a aquesta denúncia i actuï.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris