muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Les obres del Mercat dels Animals estaran llestes aquesta setmana

La reforma de la plaça Mercadal també està gairebé acabada

Les obres de reforma del Mercat dels Animals, ubicat a la zona alta de la plaça des Fossar de Sineu, estaran llestes a finals de la propera setmana. Així ho afirmà el batle, Josep Oliver (PP), que explicà que «esperam poder tenir les actuacions enllestides per la Fira de les Matances que se celebra el proper diumenge».

Les obres, que han tingut un cost de 350.000 euros subvencionats por la Conselleria de Comerç i Indústria amb 100.000, per l'Institut de Biologia Animal de Balears (Ibabsa) amb 150.000 euros i per l'Ajuntament amb els 100.000 euros restants, han consistit a esbucar les antigues dependències on s'exposava el bestiar porcí, situades davall els arcs de la plaça, que han estat substituïdes per unes funcionals instal·lacions d'unes vuit gàbies per als animals.

A més, amb la millora de la plaça, també s'han construït dues noves oficines, uns banys i, actualment, s'estan col·locant llambordes a la part davantera del Mercat dels Animals.

D'altra banda, també s'han enllestit gairebé al cent per cent les obres de la plaça Mercadal. La dotació de serveis i pavimentació del carrer de l'Església i la plaça Mercadal han tingut un cost de 210.000 euros, que han estat subvencionats pel Govern balear, la Unió Europea i l'Ajuntament.

El projecte de millora de la plaça, que ha estat redactat per cinc joves arquitectes de Sineu, ha consistit a posar una capa d'asfalt per tota la superfície «perquè sortia més econòmic i és un paviment que dura més i dóna molta amplitud a la zona», segons explicà el batle Oliver. A més, també s'ha construït una canaleta per diferenciar els aparcaments del carrer, s'han eixamplat les voravies i s'han col·locat uns pilars abatibles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris