algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La Sapiència atén 230 persones a l'any amb problemes sociolaborals

L'Ajuntament col·labora amb aquesta fundació des de fa 25 anys

Devers 230 persones amb dificultats sociolaborals participaren l'any passat amb els grups de teràpia laboral, organitzats per la fundació social de La Sapiència. Aquesta institució celebrà ahir el 25è aniversari al capadavant d'activitats d'integració social i cobertura de les necessitats primàries en col·lectius d'immigrants, persones sense ingressos i amb dificultats d'inserció laboral a la nostra illa.

La Sapiència col·labora des de fa un quart de segle amb l'Ajuntament de Palma en diferents programes d'integració sociolaboral, dels quals destaquen els desenvolupats a través de l'Empresa Funerària Municipal -EFM-. Però la fundació també té convenis signats amb altres institucions com l'Ajuntament de Binissalem i l'Institut de Serveis Socials de Mallorca, on a través dels gurps de teràpia ocupacional es proposen activitats de jardineria remunerada a persones majors de 18 anys amb problemes per aconseguir un lloc de feina, drogodependents en procés de deshabituació, malalts físics i psíquics capacitats per fer feina i persones sense experiència.

La batlessa de Palma, Catalina Cirer, assistí ahir a l'acte de commemoració del 25è aniversari de la col·laboració entre la Fundació La Sapiència i l'Ajuntament, que es va celebrar al Castell de Bellver. Cirer remarcà la tasca realitzada pels diferents grups en el manteniment del bosc del Castell des de l'any 1980 i en la resta de jardins municipals. «Les institucions hem d'assumir el compromís de resoldre els problemes d'economia submergida i d'exclusió social i de promoure el treball estable perquè projectes com aquest siguin cada vegada menys necessaris», manifestà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris