algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cancel·lacions al port per ones de 3'5 metres

Ratxes de vent de 76 km/h a Mallorca, 72 a Eivissa i 67 a Menorca

80680

Imatge del dic de l'Oest del port de Palma, ahir.

J.J.S./EFE. Palma.
El port de Ciutadella fou tancat al trànsit marítim a primeres hores d'ahir al matí a causa dels fort vent, mentre que diversos trajectes patiren cancel·lacions i retards a la resta de ports de les Illes a causa del mal temps, amb ones a la mar de fins a 3'5 metres.

El port de Palma es mantingué obert, encara que es cancel·laren les sortides de vaixells cap a València i Barcelona de la companyia Acciona, previstes per a les 8.00 i les 10.00 hores, respectivament. Per a avui està previst un servei amb Barcelona a les 10.00 hores i per a demà amb València a les 8.00 hores.

El vaixelPatricio del Mar d'Iscomar també va sofrir un retard a la seva arribada a Palma procedent de València amb motiu del mal temps. D'aquesta mateixa naviliera, el vaixelNura Nova arribà a les 14.00 hores al port de Maó, procedent d'Alcúdia, després de cancel·lar la seva escala a Ciutadella.

Al port d'Eivissa es cancel·là la partida dels vaixells Arlequín Rojo i Nixe, de Balearia, cap a Formentera, que estaven previstes a les 7.00, a les 7.30 i a les 10.00 hores, respectivament, però foren substituïts pel ràpid de Formentera, que també féu viatge de tornada.

En terra, les ratxes màximes de vent van ser de 76 quilòmetres per hora al far de Capdepera, 72 a Eivissa, 69 a Alfàbia, 67 a Menorca, 64 al port de Palma i també 64 a Portocolom.

Les pluges, encara que constants durant el matí, no foren importants i s'espera que remetin durant el matí d'avui. Les temperatures mínimes pujaren i no es registrà cap valor sota zero. El temps es mantindrà estable demà diumenge, però el Centre Meteorològic Territorial de Balears en preveu un empitjorament per a dilluns.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris