algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Interior lliura 81 motocicletes a les policies locals de 35 municipis

El Govern finança el 75 per cent del cost del nou parc mòbil

Els cossos de policies locals de 35 municipis de Mallorca disposen des d'ahir de 81 noves motocicletes repartides segons les seves necessitats. Les motocicletes foren lliurades per la Conselleria d'Interior del Govern en un acte dut a terme a l'Ajuntament de Palma i amb la presència dels representants policíacs i polítics de cada municipi adjudicatari.

Aquest lliurament de motocicletes forma part del pla de modernització dels parcs mòbils de Policia Local a les Balears. En total la Conselleria d'Interior repartirà un total de 121 motocicletes als ajuntaments de les Illes, aportant el 75 per cent del seu cost mentre que la resta va a compte dels ajuntaments.

Les motocicletes que es lliuraren ahir, exposades de forma espectacular a la palmesana plaça de Cort, són de tres tipus: scooter de 150 centímetres cúbics, i urbana i tot terreny, aquestes dues darreres de 650 centímetres cúbics. Totes les motocicletes incorporen la nova imatge corporativa impulsada per la Conselleria d'Interior, amb els tres colors característics: vermell, groc i morat.

A l'acte de lliurament el conseller d'Interior, José María Rodríguez, volgué destacar l'impuls que està fent el seu departament tant en l'ampliació dels parcs mòbils (amb una inversió propera als 5 milions d'euros dins enguany entre vehicles i motocicletes), com en la formació de nous agents per a les policies locals i l'aprovació de la llei de Coordinació de Policies Locals. La batlessa de Palma, Catalina Cirer, agraí el lliurament en nom de tots els representants municipal. L'anècdota del lliurament d'ahir fou els problemes que ocasionà el mal temps, ja que els policies locals havien de dur les motocicletes fins als seus municipis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris