algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Sala fa un estudi per minimitzar les males olors de la depuradora

Es vol implantar el nou sistema abans de l'ampliació terciària

Els tècnics de l'Ajuntament d'Alcúdia estan realitzant un estudi mitjançant el qual es volen minimitzar les males olors que produeix l'estació de la depuradora ubicada al Port. Es pretén posar en funcionament aquest nou sistema abans de l'ampliació de la depuració terciària al municipi.

La tinent de batle i regidora de Medi Ambient a l'Ajuntament, Melchora Gómez, explicà que «tenim la responsabilitat de minimitzar les olors però no crec que les puguem eliminar completament. Encara que estem treballant en el tema per tenir una solució».

Melchora Gómez assegurà que el funcionament de l'estació depuradora del port «és la correcta, però no podem eliminar les olors que produeix. Ja hem provat diferents sistemes que utilitzen a altres depuradores, com desodorants o un emmascarador, però no ens han donat resultat».

Els veïns de la zona on es localitza la depuradora, al Port d'Alcúdia, on també es troben un gran nombre dels hotels de la localitat, s'han queixat reiterades vegades per les molèsties que produeixen les males olors de la depuradora, sobretot durant els mesos d'estiu en els quals l'activitat de l'estació es triplica.

D'altra banda, aquesta proximitat entre els hotels i la depuradora permetrà que els establiments turístics puguin utilitzar l'aigua de la depuració terciària per les cadenes dels vàters i per regar els jardins dels hotels que es troben al Port.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris