algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

AIPC demana a Matas que el moll esportiu de Porto Cristo s'ampliï

Volen aprofitar una zona ara en desús i preveure'n l'ampliació

AIPC, soci de govern del PP a l'Ajuntament de Manacor, ha demanat al president del Govern balear, Jaume Matas, l'ampliació del port esportiu de Porto Cristo en una reunió mantinguda el passat dilluns dia 28 de novembre.

Els representants d'AIPC, Jaume Brunet i Bernat Amer, reclamaren a Jaume Matas l'aprofitament d'una zona formigonada del moll per destinar-la a ampliar els amarraments. També li exposaren la possibilitat d'engrandir el moll amb el temps, ja que el pla general ho preveu.

El president Matas, davant d'aquesta petició, apuntà als portenys que ho consultaria i que ho posaria en mans de la Conselleria d'Obres Públiques, que gestiona els ports de les Illes Balears, perquè n'estudiïn la viabilitat.

En aquest sentit, AIPC preveu en un futur allargar i engrandir el llit del riuet tot recordant que temps enrere el riuet arribava fins a les coves dels Hams. Aquest és un projecte molt ambiciós per als portenys, però a la vegada molt complicat.

Un altre punt que AIPC exposà al president fou la necessitat de millorar la xarxa de transport a Porto Cristo. Brunet i Amer demanaren la instal·lació d'un servei de bus que es pugui combinar amb els horaris del tren. La intenció és que els habitants de la zona costanera puguin gaudir també del servei públic de tren, ja que les actuals freqüències dels autobusos no concorden amb els horaris del ferrocarril.

Parlant de ferrocarril, els socis de govern del PP reclamaren així mateix el compromís que la xarxa ferroviària inclogui l'arribada del tren a Porto Cristo. A la vegada es demanà a més la neteja i la millora del torrent.

La futura junta de districte de Porto Cristo també fou tractada entre les dues parts. AIPC informà Matas dels objectius d'aquesta i el president els expressà el seu suport i entesa, ja que no suposa cap problemàtica.

Altres temes d'interès que es tractaren foren l'estat de les obres de l'institut de Porto Cristo i l'estat burocràtic dels projectes de centre de dia i del centre de salut de la localitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris