nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

UCAP-UM denuncia una demora de dos anys en la piscina coberta

Acusen l'equip de govern de manca d'interès en la infraestructura

El principal grup a l'oposició de l'Ajuntament de Capdepera, UCAP-UM, ha denunciat una demora de quasi dos anys en la construcció de la piscina coberta de la localitat. Així, atribueixen a l'actual equip de govern (PP-Es Grup) «una deixadesa i un desinterès total per acabar aquesta infraestructura, que va ser posada en marxa a la passada legislatura».

Les obres de la nova instal·lació ubicada vora el poliesportiu d'Es Figueral de Capdepera estan paralitzades fa devers dos anys a l'espera d'una modificació del projecte inicial. Un estudi geotècnic va revelar que els terrenys on s'estava duent a terme la piscina eren de pedra calcària i marga expansiva i, per tant, no eren aptes per suportar uns fonaments d'aquestes característiques. Per aquest motiu, l'equip de govern va paralitzar les obres a l'espera del nou projecte.

Des d'UCAP-UM no s'entén que «una modificació de projecte necessiti dos anys. Allò que passa és que aquest projecte no els interessa perquè no és seu. Han demostrat un desinterès total en aquesta nova instal·lació. A hores d'ara podria estar en funcionament i la gent del poble ja podria gaudir de piscina coberta», digueren.

El projecte inicial pujava a 2.344.082 euros. El Consell havia donat una subvenció per a aquesta infraestructura i UCAP-UM tem que des de la Sala es perdi aquesta ajuda. «Ja fa quatre anys que es va concedir i se n'ha demanat un parell de vegades la pròrroga. Si no van alerta es podria perdre aquesta subvenció». Des de l'Ajuntament varen confirmar que les obres de la piscina coberta es reprendrien molt aviat, però no es concretà cap data.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris