algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Turisme preveu pel 2006 la major campanya de promoció feta mai

Realitzarà unes 140 accions directes dirigides a Espanya i a l'estranger

El director de l'Institut de Promoció Turística del Govern -Ibatur-, Raimundo Alabern, anuncià que la campanya preparada per al 2006 serà «el major desplegament mai no realitzat en la història de les Illes» ja que, segons assegurà, arribaran a més mercats i incrementaran el nombre d'activitats.

Alabern preveu més de 140 accions de promoció directa de les Balears a l'Estat espanyol i en altres d'europeus, entre fires, presentacions, visites de periodistes a les Illes i visites de touroperadors i d'agències, anomenades «jornades inverses».

Tot i que el pressupost només passarà de 21,9 milions a un poc més de 22, es preveu l'assistència a una seixantena de fires d'Europa, els EUA i Rússia. A més, s'incrementarà el nombre de work-shops o presentacions, de 18 a 24. Així mateix, es vol superar les xifres de 1.840 agents de viatge i 229 periodistes que enguany han vingut a les Illes per conèixer-ne de manera directa la destinació; i organitzar deu jornades inverses, és a dir visites de responsables d'agències i majoristes a les Balears.

Alabern oferí aquestes declaracions en el viatge de promoció a Bèlgica amb hotelers, agències i institucions. Entre les novetats del 2006, anuncià que una part de les activitats s'orientarà a potenciar el turisme de congressos, reunions i incentius. Considerà important aquest segment, no tan sols pel nou palau de congressos, sinó també pel seu efecte desestacionalitzador i perquè «a les Balears queda molt per fer en aquest camp».

El director de l'Ibatur afegí que per gener realitzaran un viatge a la Xina amb empreses del sector turístic, a fi d'analitzar l'interès d'aquest mercat per les Balears i d'iniciar-hi una campanya de promoció.

Sobre la participació de famosos, Alabern afirmà que no hi haurà més «fixatges» a part dels ja anunciats, el futbolista del Reial Madrid Raúl per part de Menorca i el de Rafel Nadal per part de l'Ibatur. Quant a Douglas, s'estudia quan es produiran les dues aparicions que té pendents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris