muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Cirer sosté una posició 'immobilista' en relació amb l'Adoració dels Reis

La batlessa convidà tots els portaveus a «muntar el betlem» amb ella

La batlessa de Palma, Catalina Cirer, justificà ahir la seva posició «immobilista» en relació amb l'Adoració dels Reis, en la qual s'ha vetat la participació dels polítics, pels afegitons que hi introdueixen els improvisats actors i que «desvirtuen» el text original de Llorenç Moyà. «Els Reis no són el lloc per fer reividicacions, per a això tenim 364 dies», manifestà la batlessa.

Fins despús-ahir, Rogelio Araújo i Catalina Cirer eren els únics polítics que contravenien la norma amb la seva participació. Després de la retirada del responsable municipal de Cultura i Patrimoni, Cirer conserva la seva contribució «muda» a l'obra com a pastoreta, al costat de les seves filles. Ateses les circumstàncies, convidà els portaveus dels grups polítics municipals a «muntar» amb ella el betlem de l'Adoració, en el qual els actors no parlen.

L'oposició ja ha anunciat que no acceptarà la invitació. «En dos anys i mig de mandat, encara és l'hora que ens presenti una proposta política d'interès per al futur de la ciutadania. Només s'interessa per nosaltres pel folklore», manifestà Antoni Roig, del PSOE. Eberhard Grosske, d'EU-EV, i Pere Muñoz, del PSM, s'expressaren en termes semblants als del socialista.

Catalina Cirer insistí ahir una altra vegada a defensar la retirada de la guia d'informació sexual, editada pel Centre d'Informació Jove -CIJ- de l'Ajuntament de Palma. «Ha estat una decisió conseqüent. Una publicació d'aquesta classe, diriga als joves, ha de ser un instrument d'informació, mai de confusió ni de polèmica», afirmà.

Quant a la denúncia de possibles pressions de sectors «ultra» del PP que haurien justicat el segrest dels llibres -El penis, La primera vegada i Sense risc-, comentà que «no hi ha hagut pressions ni cridades a l'ordre, només una xerrada interna de grup. En revisarem el text perquè siguin del gust de tothom i les reeditarem».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris