muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

La Sala requereix Aigües Son Tovell pel mal servei que ofereix al Port

L'empresa concessionària té dos mesos per corregir les deficiències

Les nombroses queixes dels veïns de Porto Cristo a causa del mal servei que ofereix l'empresa Aigües Son Tovell a la localitat, han provocat que l'Ajuntament de Manacor hagi tramès un requeriment a l'empresa concessionària per incompliment de contracte. Aquest és, doncs, el segon toc d'atenció que rep Aigües Son Tovell per les deficiències en el proveïment. Ara la Sala li dóna dos mesos de marge perquè hi posi remei.

Un informe dels equips tècnics del Consistori ha posat en relleu fins a una dotzena de punts que l'empresa esmentada incompleix en el seu contracte. S'ha de destacar que, a banda de les protestes veïnals, se li recrimina el mal manteniment de les clavegueres i les divergències existents pel pagament de litres d'aigua extra que cobra a l'Ajuntament.

Per defensar la qualitat del servei, la Sala insta la societat concessionària a corregir les deficiències, amb motiu de les nombroses queixes que provoca la gestió de les aigües a Porto Cristo.

Segons el delegat al nucli costaner de l'Ajuntament de Manacor, Jaume Brunet -AIPC-, «la gent troba que se li ofereix un mal servei i acudeix a la delegació per mostrar la seva indignació. Nosaltres només podem demanar-ne responsabilitats a l'empresa i és el que hem fet. Cadascú ha de tenir clares les seves responsabilitats. Aigües Son Tovell ha de complir el contracte que té firmat amb l'Ajuntament i fer el que li pertoca, és a dir, oferir als ciutadans un servei de qualitat que paguen».

Des de fa uns anys, els residents de Porto Cristo es queixen sovint de l'empresa esmentada. Alguns assenyalen que segons quines temporades hi ha problemes continus, de vegades fins i tot d'abastiment, a causa d'avaries en el sistema d'impulsió des dels pous. Altres critiquen que la potabilitat de l'aigua també deixa bastant a desitjar.

Amb tot, l'Ajuntament, en una decisió del batle Antoni Pastor a instàncies de la delegació de Porto Cristo, ha donat dos mesos de termini a Aigües Son Tovell perquè posi fi als incompliments en els quals incorre i s'atingui a tots els punts del contracte firmat entre ambdues entitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris