muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els partits de l'oposició i el GOB sumen esforços per aturar el projecte dels molls

PSOE, PSM i EU-EV anunciaren ahir la interposició d'un recurs contra la resolució de la convocatòria del concurs públic per a la concessió de les construccions i serveis que se situaran sobre els nous molls, actualment en procés de licitació. El projecte inclou la demolició del gran edifici de l'estació naval i la construcció en el seu lloc de noves edificacions per a serveis nàutics, portuaris i per als pescadors.

Segons els representants d'aquests partits a Sóller, Catalina Morell, Miquel Gual i Catalina Esteva, «a més que el director general de Ports va enganar els sollerics ja que les condicions de la licitació no es corresponen amb allò consensuat amb els sectors hoteler, comercial i pesquer, el projecte bàsic ara licitat s'ha de considerar nul de llei atès que no es redactà d'acord amb el Pla d'Utilització d'Espais Portuaris, per la qual cosa requereix una nova tramitació».

L'oposició municipal espera «una resolució que declari nul de ple dret l'acord del Govern» recordant que el projecte definitiu s'aprova i surt a licitació en un moment en què s'ha suspès la vigència del Pla d'Utilització d'Espais Portuaris del Port de Sóller i no està programat el Pla director del mateix port.

Precisament ahir el GOB també anuncià un recurs contra la suspensió del Pla d'Usos afirmant que el Govern ho va fer «per incomplir la Llei de Ports permetent unes obres i unes construccions i serveis que aquell pla no permetia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris