lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Empipats


Dins Unió Mallorquina hi ha més empipament que mai pels atacs mediàtics que està patint aquest partit. En aquest context els seus dirigents fan crides a la cohesió, a la paciència i a posar bona cara al mal temps. Però tenen clar que «no oblidarem mai aquestes escomeses sense motiu».

Candidatura

Cobra força dins la UIB la possibilitat que es creï una nova candidatura per concórrer a les eleccions als òrgans rectors de la institució que estaria encapçalada pel catedràtic Martí March, antic director general d'Universitats del Govern del Pacte de Progrés i molt pròxim al PSIB-PSOE. Les aigües de la UIB baixen una mica remogudes.

Artà

Els ciutadans de tot Mallorca comencen a estar bocabadats amb les estirades que passsen a l'Ajuntament d'Artà, un poble que passava fins fa pocs anys per model de tranquil·litat i harmonia, entre d'altres coses perquè té molt poca oferta turística, però pel que es veu es tracta d'un brau molt mal de governar. De totes maneres, regidors com Julen Adrian són molt mals de trobar a altres indrets de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris