cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

La consellera Pastor s'estrena amb els immigrants en la festa dels colombians

Assistí a la celebració de la Raça i de «Halloween» organitzada al Poble Espanyol

La consellera d'Immigració i Cooperació, Encarnación Pastor, s'estrenà ahir amb els immigrants assistint, amb el director general d'Immigració, Juan Manuel Gómez, a la celebració de la festa de la Raça i de Halloween organitzada per l'Associació de Colombians de les Balears, en presència de centenars de persones.

Segons un comunicat de premsa remès a la redacció, la consellera, «en el seu afany de reunir-se amb totes les associacions d'immigrants presents a les Illes, ha mantingut una trobada breu amb el president de l'agrupació, Norbey Andrade».

Durant el seu breu discurs, en el qual només emprà el castellà, la consellera convidà els colombians a fer de les Balears casa seva i els oferí ajuda perquè el procés d'integració no es realitzi de manera traumàtica. «No vull que em vegeu com una política rara a la qual ningú no es pot acostar. Som aquí perquè em pugueu transmetre les vostres necessitats», afegí.

La responsable autonòmica i el seu gabinet s'interessaren per les diverses mostres gastronòmiques del país americà i d'altres indrets -les Balears no hi eren repersentades- i tingueren l'oportunitat d'assaborir-ne algunes.

Encarnación Pastor «tingué l'honor de coronar la primera reina de la bellesa en el marc del Primer regnat de la bellesa de Colòmbia i les Balears, certamen guanyat per la senyoreta Vall del Cauca», segons el comunicat oficial.

Durant l'esdeveniment, la consellera d'Immigració i Cooperació va intercanviar impressions amb el cònsol honorari de Colòmbia, Carlos Navarro; i amb la presidenta de la FAIB, Marlene Perea, com també amb altres dirigents de les federacions i associacions d'immigrants establertes a les Balerars.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris