cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

El batle pot renunciar a construir un polígon devora l'autopista

Aquesta setmana consultarà amb els comerciants si hi ha interès

El batle de sa Pobla, Antoni Serra, consultarà aquesta setmana amb tots els comerciants i restauradors del poble la viabilitat d'un polígon de transformació agroalimentària, amb botigues i amb restaurants devora l'autopista. «Per les consultes que n'he realitzat aquests mesos, veig que hi ha més gent que en contra que a favor. De tota manera, abans de decidir res ho vull consultar amb els representants dels sectors implicats», declarà.

Dimecres, el conseller de Comerç i Indústria, Josep Juan Cardona, reunirà en un sopar més de 500 comerciants i restauradors de sa Pobla per explicar-los les ajudes disponibles per al sector. A més, se'ls exposarà la possibilitat d'aquest nou polígon, orientat als serveis i que seria el cinquè de la localitat.

Convé recordar que aquesta àrea de transformació agroalimentària, prevista en l'adaptació de les Normes Subsidiàries al Pla Territorial, tindria unes dimensions de 43'6 hectàrees, amb una zona reservada per parc natural de 9,6 hectàrees, i 0,5 hectàrees més on s'ubicaria una benzineria amb una botiga i una apotecaria.

D'acord amb l'adaptació de la normativa urbanística, aquesta gran superfície se situaria als terrenys de Son Alegre, entre la rotonda de Pollença i les urbanitzacions de Crestatx i de s'Obac. Des de l'equip de govern, consideren la possibilitat d'ubicar-hi diferents ofertes d'oci com algun cinema, restaurants, tendes i empreses de caire sociosanitari, a més d'indústries del sector agroalimentari. Tot i així, es rebutja la idea d'edificar-hi res de semblant a Festival Parc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris