nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Una gernació omple els carrers de la vila per gaudir dels productes locals

Les diferents mostres de productes elaborats a Porreres marcaren l'eix central de la Fira

Milers de persones foren les que anaren al municipi de Porreres per gaudir de la seva Fira.

Els comerciants hi mostraven i posaven a la venda tota classe d'articles. Els espais principals foren els de productes de Porreres, amb un paper destacat a la plaça del poble, o en altres carrers del nucli que ahir al matí i al llarg de l'horabaixa estaven de gom a gom. També s'aprofita el marc d'aquesta celebració per promocionar dos dels símbols que s'han de convertir en els emblemes del poble, el ca de sant Roc i el logotip amb el terme municipal, amb la marca ben identificadora dels articles, «... de Porreres».

Enguany, la Fira tornà a incloure la XXII Mostra de Bestiar Vacum. Ara bé, l'exhibició d'altres animals és limità a alguns conills i cabres, a part de la VII Mostra de Cavalls de Raça. No hi havia cap animal de ploma.

Entre les activitats desenvolupades com a complement de la celebració principal, s'ha d'assenyalar la ballada popular al pati parroquial, el torneig d'escacs o el combat de gloses de picat.

La Fira de Porreres fou inaugurada per les autoritats a mitjan matí. La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i la consellera d'Immigració, Encarnación Pastor, foren les encarregades d'acompanyaral el batle de la localitat, Joan Sastre, i la resta de membres del Consistori en el recorregut pels diferents estands.

Tot i que ahir n'era el dia central, la Fira encara continua. Així, en el programa «metropolità» organitzat per l'Ajuntament, hi figura tota una sèrie d'actes fins a principi de desembre. Avui mateix, comença el Firó i a les 21.00 hores es podrà gaudir d'un concert a l'escorxador municipal. El mes de novembre comprèn el III Cicle Poeticomusical, cursos de tast de vi, conferències i exposicions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris