nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

L'Ajuntament seguirà de prop les obres de demolició de l'immoble veí del Manjón

Ahir s'iniciaren sense incidents les feines per tomar l'immoble i una part del pati del centre escolar

Els preparatius per esbucar l'immoble veí del col·legi Manjón i una part del pati del centre escolar s'iniciaren ahir sense cap tipus d'incident. Així com havia decretat l'Ajuntament de Palma, les feines es desenvoluparan al llarg d'aquest pont de Tots Sants sota la mirada atenta dels tècnics municipals.

Es tanca així una setmana polèmica i farcida d'incidents al voltant d'aquest centre privat concertat de la barriada del Camp Redó. Tot començà quan es feren públiques les bregues i desavinences entre els hereus de la familia Ques Jordà sobre el solar del col·legi Manjón. Els immobles ubicats en els números 18 i 20 del carrer Alférez Llobera Estrades han estat el detonant d'una sèrie d'incidents a causa de la segregació dels solars.

Atesa la situació urbanística actual, el col·legi Manjón haurà de tancar les seves portes el 2009. Progressivament, els 360 alumnes del centre seran reubicats en altres escoles de titularitat pública. Quant al futur que els espera als 39 treballadors, entre mestres i personal no docent, la Conselleria d'Educació s'ha compromès amb la direcció del centre a donar-los un tracte preferent a l'hora de trobar-los una nova feina.

Mentrestant, l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma assegurà a pares i mares que les obres de demolició de l'edifici veí al Manjón només es podran realitzar en dies festius i no lectius, mentre que les de construcció dels habitatges prevists al solar hauran d'esperar a les vacances d'estiu. Cort ha promès seguir de prop l'evolució de les obres, atès el seu perill potencial contra la integritat física de les persones i dels béns materials.

Demà, a la seu de la Conselleria d'Educació, es farà una reunió entre el titular del Departament, Francesc Fiol, i els pares i mares del Col·legi Manjón per parlar dels plans d'escolarització dels 360 alumnes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris