nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Surt «Sóller som aquí», reacció al grup crític amb l'equip de govern

Membres i càrrecs del PP cerquen suport a plaça amb coca i camisetes

Divisió social a Sóller? Moros i cristians abans del Firó? No. Simplement una manifestació en reacció a la recentment creada plataforma cívica Sóller on ets? que com és sabut ha criticat públicamenmt determinats aspectes de la gestió municipal i que el passat dissabte reuní 1.500 firmes de suport a tres al·legacions contra les normes urbanístiques del PGOU que promou l'equip de Govern.

De majúscula és pot qualificar la sorpresa que ahir s'endugueren els membres de la plataforma crítica quan acudiren, com faran cada dissabte, a col·locar la seva paradeta informativa a plaça i a vendre les camisetes verdes amb el seu lema. Just al costat un grup de gent, la majoria membres i càrrecs del Partit Popular o familiars seus, havien exposat maquetes i projectes municipals o del Govern que en aquests moments s'estan realitzant a Sóller o que s'han d'iniciar en un futur immediat, els explicaven als vianants i a la vegada repartien coca i camisetes de color blau amb el lema «Sóller som aquí», resposta inequívoca a la pregunta del grup suposadament antagonista.

Regidors de l'equip de Govern també vestien les camisetes. El batle, Carles Simarro, també hi era present però no arribà a lluir el distintiu. Els manifestants demanaven firmes de suport a un llistat de projectes: «escola de música nova, tanatori, poliesportiu, port, àrea serveis, Son Puça verge», etc. La manifestació va ser organitzada pel Partit Popular i durant el matí es recolliren 2.010 signatures de suport. Fonts del PP han assegurat que «no hem criticat ni la plataforma Sóller on ets? ni ningú. Simplement tenim el mateix dret que els altres a defensar les nostre idees i iniciatives i així ho hem fet».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris