nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

La Cambra de Comerç recomana mesures fiscals per desenvolupar el sector nàutic a les Illes Balears

Només el segment xàrter facturà 16 milions el 2004

E.D.Palma.
Un informe de la Cambra de Comerç de Mallorca, Eivissa i Formentera demana ajudes fiscals que contribueixin al desenvolupament del sector nàutic a Balears.

La contractació de viatges en embarcacions d'oci facturà entre 16 i 19 milions d'euros a les illes en el 2004, segons el mateix estudi. Aquesta anàlisi ressalta la importància d'un sector que el 2003 va dur 55.600 turistes i generà 389.200 estades hoteleres, amb una mitjana de set dies i una despesa de 26 mililons d'euros.

La Cambra recomana reduir la càrrega fiscal en totes les branques d'activitat del sector, tant la construcció i el manteniment d'embarcacions com en el lloguer.

El president de la institució, Miquel Lladó, presentà aquest informe en un dinar en el qual explicà que el procés electoral per a la seva substitució al capdavant de la Cambra ja ha començat. S'ha fet l'exposició pública del cens, el ple es formarà al març o abril de l'any pròxim i l'elecció del nou president serà a principi de maig. Els rumors apunten Joan Gual Torrella, actual vicepresident com a possible relleu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris