cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Eliminats els diferents accessos al poble des de la carretera principal

La Sala emprèn una reforma per reduir la perillositat del trànsit

Els accessos al nucli urbà des de la carretera principal, Palma-Cala Rajada, en el seu pas per Artà, han estat eliminats amb l'objectiu de donar una resposta a la confluència de trànsit que es produïa sobretot al carrer Major i d'aquesta manera eliminar la perillositat d'un punt negre de circulació. Ara l'entrada al poble, des de l'avinguda Costa i Llobera, s'haurà de dur a terme per les dues rotondes existents en aquesta via: la de Cala Rajada i la de ses Païses.

Precisament el tinent de batle, Josep Silva (PSOE) justificà que «la construcció d'aquesta rotonda s'ha duit a terme per poder executar aquesta important reforma circulatòria per donar una solució als problemes habituals de trànsit».

Els canvis circulatoris començaren a fer-se efectius aquest dimecres. Quedaren col·locats tots els senyals de trànsit i tancats els accessos al poble. Els carrers afectats són: carrer Major, Pare Cerdà i carrer des Pontarró. El dia de la reforma, un total de tres agents de la Policia controlaren aquests canvis i donaven informació als conductors perquè el canvi es produís amb tota normalitat i evitant les retencions.

Per la seva banda, el batle de la localitat, Rafel Gili, (UM) manifestà que «hem donat una solució als problemes de trànsit que habitualment es donen en aquesta zona. Sobretot l'objectiu de la modificació era controlar el caos que es produïa en la confluència de la carretera amb el carrer Major on hi havia fins a set entrades. Era un punt conflictiu. Ara hi haurà un major control i la circulació estarà regulada».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris