nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Detingut el 'narco' que subministrava la cocaïna que provocà les sobredosis

Les víctimes patiren al·lucinacions i la immobilitat parcial de les extremitats inferiors

103334

Chakir L., que apareix a la dreta de la fotografia, ha estat arrestat per la Benemèrita.

La Guàrdia Civil d'Inca detingué ahir al matí el presumpte narcotraficant marroquí que distribuïa cocaïna de màxima puresa i que provocà sobredosis greus a toxicòmans de la zona. A l'operació ha estat arrestat un altre magribí implicat en els fets.

Tal com avançà Diari de Balears en la seva edició d'ahir, un home quedà en coma i dos consumidors més patiren sobredosis greus després d'esnifar o injectar-se 'coca' de la mateixa partida. El cas causà la lògica alarma i la Benemèrita obrí una investigació urgent i arribà a la conclusió que el principal sospitós de vendre aquella substància era Chakir L., un marroquí de 18 anys amb detencions anteriors.

El passat dia 24 es registrà una sobredosi greu en un pis del carrer Palmer d'Inca, concretament a la casa de Chakir. Un mafiós amb més de 30 antecedents fou la víctima. L'endemà s'interposà una denúncia a la caserna per part d'un individu que comprà mig gram de cocaïna per a la seva dona i que hagué de ser ingressada d'urgència a Son Dureta per una sobredosi fulminant. El marit afegí que Chakir i Farid havien accedit per la força a la seva casa i li havien exigit el pagament de la paperina, que estava pendent. El comprador es negà perquè la cocaïna era massa pura i li sostragueren objectes de valor com revenja.

Un tercer cas de sobredosi es registrà poc després. Les víctimes sofrien al·lucinacions i perdien parcialment la mobilitat a les extremitats inferiors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris