cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

La Junta de Districte de Porto Cristo presenta alguns problemes tècnics

El text s'ha d'ajustar a la legalitat municipal i definir les competències

Problemes tècnics a reparar. Aquesta és la conclusió a la qual han arribat els partits de l'oposició de l'Ajuntament de Manacor -ALM-UM, PSOE i PSM- després de la comissió informativa duta a terme ahir a Porto Cristo, on AIPC exposà l'esborrany de creació de la futura Junta de Districte per a la localitat costanera que compta amb el suport del PP.

Els grups de l'oposició afirmaren ahir estar tots d'acord amb la descentralització de serveis en benefici de Porto Cristo, com si fos Junta de Districte, però l'esborrany presentat pels portenys presenta «nombroses deficiències tècniques», mentre que a la vegada tots valoraren positivament la trobada «com a punt de partida i ronda de contacte».

Els grups esmenaren certs punts, com ara la representació dels partits a la junta a més d'exigir un detallat més exhaustiu pel que fa a les competències. D'aquí a unes tres setmanes es tornarà a reunir la comissió de seguiment amb un nou reglament de consens que recollirà les propostes i millores acordades entre els diferents partits polítics municipals.

Des d'AIPC, Bernat Amer assenyalà que «hem debatut temes com una major definició de les competències, tal vegada eren massa genèriques, i hem deixat clar que no volem duplicar funcionariat sinó que el volem compartir amb l'Ajuntament de Manacor, tot perquè els portenys no s'hagin de desplaçar a la ciutat per temes burocràtics».

Per a Margalida Pocoví (ALM-UM) «tothom ha pogut dir la seva, hi ha deficiències tècniques que la secretària arreglarà i en unes setmanes ens presentaran el nou esborrany». Des del PSOE, Júlia Roman, afirmà que «hem volgut que omplissin de contingut les competències que demanen, i el reglament s'ha d'adaptar encara a la legalitat i manquen informes tècnics sobre l'estructura de la Junta de Districte». Des del PSM, Esperança Nicolau digué que «està molt verd. És important definir la representació política a la junta».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris