cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

L'Ajuntament envia a desballestar avui els 2.000 vehicles de Son Toells

La mesura posa fi a la saturació que patia el magatzem municipal

L'Ajuntament de Palma ha decidit posar fi a la insuportable saturació del dipòsit municipal de Son Toells. Així, l'àrea de Trànsit i Transports de Cort ha encarregat a dues empreses especialitzades en descontaminació de vehicles la retirada dels 1.270 cotxes i les 670 motos emmagatzemats.

L'operació durarà tres setmanes i començarà avui mateix. Les empreses contractades es faran càrrec del cost del trasllat i el desballestament dels vehicles. Cort preveu que Son Toells s'hagi buidat en el termini màxim d'un mes. D'aquesta manera, s'haurà posat remei a la saturació de les instal·lacions i a l'alt risc de contaminació que presenten.

El regidor delegat de Trànsit i Transports, Carlos Veramendi, anuncià la posada en marxa immediat d'aquesta important inciativa, en el transcurs de l'acte de presentació del pressupost que gestionarà la seva àrea l'any 2006. En aquest sentit, convé destacar l'obertura d'una nova línia circular de l'EMT que connectarà l'hospital de Son Llàtzer amb les barriades de Llevant i Ponent de la ciutat. A més, es vol que totes les línies tenguin una freqüència inferior a vint minuts. L'EMT invertirà 600.000 euros en la contractació de 30 nous conductors de bus.

Veramendi confirmà que les obres de la coberta de l'aparcament municipal al carrer d'Antoni Maura estaran enllestides a mitjan 2006. El regidor delegat de Trànsit i Transports explicà que el projecte d'urbanització de la zona preveu canalitzr en sentit únic cap a la mar tot el trànsit de l'àrea del Born i d'Antoni Maura.

La Societat Municipal d'Aparcaments (SMAP), la regidoria d'Infraestructures i l'àrea de Mobilitat estudien diverses propostes, si bé la que més agrada a Veramendi és la que estableix un sentit descendent per al trànsit des de l'avinguda de Jaume III cap a la de Sagrera.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris