cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Cort no ha pressupostat cap euro per pintar els cotxes de la Policia

La normativa de Rodríguez obliga a canviar els colors abans del 2007

L'Ajuntament de Palma no té previst invertir «ni un euro» durant el 2006 per adaptar els vehicles de la Policia Local a la nova imatge corporativa dissenyada pel conseller d'Interior, José Maria Rodríguez. De fet, Cort pretén que sigui el Govern qui es faci càrrec de la despesa.

El tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Àlvaro Gijón, és negà a valorar l'«acolorida» iniciativa per al canvi d'estètica de les policies locals de les Illes, que serà d'obligat compliment a partir del 2006. «Tenim dos-cents cotxes i devers un centenar de motos, la majoria adquirits pel sistema de renting, i no sabem si podem canviar-los el color. A més, hem pressupostat zero euros per aquest tema en els comptes del pròxim exercici».

Mentre les negociacions per obtenir el finançament de Rodríguez s'inicien, Gijón presentà ahir, amb el regidor de Trànsit i Transports, Carlos Veramendi, els projectes inclosos en els Pressuposts del 2006 per a aquestes àrees, xifrats en 6,4 milions d'euros. Entre les principials accions previstes l'any ve destaca la creació d'una oficina única de coordinació d'emergències que aglutini el 061, l'112, la Policia Local i el Cos de Bombers.

D'altra banda, l'àrea que dirigeix Gijón també té previst construir dues noves oficines de la Policia a les zones de Llevant -a la Platja de Palma- i al Nord -en el solar de General Riera on s'ubicava l'antiga Clínia Rotger. A més, entre les inversions més importants es troba la dotació d'equips transmissors per a tots els agents de policia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris