cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Les obres de la carretera de la UIB dificulten l'accés a Son Espanyol

Els veïns es queixen del camí de terra provisional que s'hi ha habilitat


Les obres de la carretera de Valldemossa provoquen que l'accés a Son Espanyol per aquesta via resulti complicat. De fet, la única manera d'entrar a la urbanització és a través del camí vell de la Real, molt més estret que el que freqüentaven fins ara els residents de Son Espanyol. A més, hi transiten autobusos.

Aquesta situació provocà les primeres queixes dels veïns la setmana passada, i amb raó. El camí habilitat que du a Son Espanyol des de la carretera de Valldemossa és tot de terra, en alguns trams presenta un desnivell de gairebé mig metre respecte de la carretera i no està gens il·luminat.

Aquesta darrera mancança és una de les que escandalitzaren una de les residents a la barriada, mentre tornava a ca seva un vespre. «Sense cap avís previ vaig haver d'anar per un accés nou, amb una senyalització que no es distingeix de nit i que presenta un desnivell perillós en relació amb la carretera», afirmà.

Tanmateix, si circular-hi amb cotxe no és fàcil, amb bicicleta o a peu, com solien fer alguns veïns, és gairebé impossible perquè «contínuament passen camions». De fet, una de les afectades se sentí com «una croqueta», ja que un vehicle pesant li passà per devora i l'embrutà de terra de dalt a baix.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris