algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

L'ampliació de l'institut estarà a punt per al proper curs escolar

La direcció està interessada que s'hi cursin FP i el batxillerat nocturn

L'ampliació de l'institut de secundària Albuhaire de Muro estarà a punt perquè els alumnes hi puguin cursar els seus estudis a principi del pròxim curs escolar. 2007-2008. Així ho confirmà ahir el director del centre, Josep Llinares. Aquesta nova reforma permetrà que els estudiants de batxillerat no s'hagin de traslladar fora de Muro per continuar amb la seva formació.

A més de la posada en marxa dels cursos d'aquest darrer nivell, el director explicà que «també interessa que es pugui impartir a Muro el grau mitjà de formació professional de perruqueria i estètica». Així mateix, la direcció té previst demanar a la Conselleria d'Educació la possibilitat que els adults cursin a l'institut Albuhaire el batxillerat nocturn.

L'ampliació preveu la creació d'una planta baixa on s'ubicaran quatre aules polivalents. Tres d'aquestes tindran 60 metres quadrats i l'altra, 90. A més, es disposarà d'un espai de 150 metres quadrats per als tallers de formació professional. Quant a la planta superior, inclourà quatre aules polivalents, que es podran dividir segons les necessitats del moment.

De la mateixa manera, el projecte preveu la creació d'un servei de laboratori de física i química i d'una aula d'informàtica.

En aquests moments, el nombre de metres quadrats construïts és de 3.123 i amb l'ampliació quedarà en 4.723. Precisament, l'Albuhaire és el centre de secundària més petit de l'Illa, per la qual cosa resultava necessària aquesta millora. Així mateix, el director comentà que aquesta adequació era indispensable de ver amb motiu «del creixement demogràfic».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris