nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Les noves tecnologies, les juguetes i les plantes protagonitzen la I Fira

Centenars de persones es passejaren pels carrers més cèntrics

Les tres fires d'Inca prèvies al Dijous Bo atreuen sempre l'atenció dels visitants. Ahir, la primera d'aquestes celebracions, dedicada als productes agroalimentaris, a les flors i les plantes, a les noves tecnologies, les juguetes antigues i la maquinària agrícola de segona mà, reuní centenars de persones que des de primera hora es passejaren pels carrers principals de la ciutat.

A partir de les deu del matí, una cercavila amb participació dels capgrossos i de la banda Joventut d'Inca començà a animar l'ambient.

Va ser una autèntica llàstima que una de les novetats d'enguany, la Festa Intercultural, que es va celebrar dissabte a la plaça des Bestiar, no s'allargàs fins ahir. Sense cap dubte, hauria estat una bona oportunitat per donar a conèixer els productes, els costums i la roba típics d'altres països. I és que ahir, com cada diumenge, la plaça esmentada s'omplí de les paradetes de verdures i el tradicional mercat de segona mà.

A la plaça de Mallorca, s'hi concentrà bona part dels productes agroalimentaris, amb una bona mostra dels de procedència balear. Les plantes i les flors protagonitzaren en gran mesura la jornada d'ahir i ocuparen els carrers més cèntrics d'Inca. De manera que foren molts els qui aprofitaren per comprar-ne.

Els aficionats als avanços electrònics tingueren el seu espai a l'envelat de la plaça de la Llibertat, que acollí la V Fira de Noves Tecnologies, on s'exhibia tota classe d'articles relacionats amb la informàtica, màquines registradores, instruments musicals i sistemes de seguretat.

Un any més, els petits passaren una estona ben entretinguda al carrer del Bisbe Llompart, on s'havia muntat una mostra de juguetes antigues fetes de ferro.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris