cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

Pere Muñoz optarà a repetir com a candidat del PSM a Palma el 2007

La formació ha de decidir el candidat a batle abans que acabi l'any

L'actual portaveu del PSM a Cort, Pere Muñoz, ja ha comunicat a la direcció del partit la intenció de tornar a presentar-se com a candidat de la formació nacionalista a Palma l'any 2007. Tot i això, abans que acabi l'any, amb tota probabilitat a mitjan novembre, l'assemblea del PSM a Palma haurà de decicir qui vol que sigui el cap de llista en les pròximes eleccions.

En declaracions a Diari de Balears, Muñoz explicà que «m'hi torn a presentar perquè crec que des del grup municipal hem fet una feina molt interessant durant aquesta legislatura, i perquè ha arribat l'hora de proposar una alternativa seriosa al govern de Catalina Cirer». En aquest sentit, l'actual portaveu nacionalista a Cort assegurà que «el PP és nociu per a la nostra ciutat: genera crispació. A més, ha menat el conjunt de la ciutadania a un carreró sense sortida».

Llevat del PSOE, la majoria dels partits d'esquerra al Consistori de Palma ja tenen gairebé decidit el tema de candidatures per a les municipals del 2007. Tot i això, Muñoz s'expressa amb prudència, ja que «qualsevol militant té dret de presentar-s'hi. L'assemblea de Palma és sobirana per decidir qui ha de ser el cap de llista dels nacionalistes a Cort en els propers comicis municipals».

Nascut fa 34 anys al barri palmesà del Vivero, Muñoz ha estat director general de Cultura amb el Govern del Pacte de Progrés (1999-2003), coordinador de Cultura i Patrimoni del Consell Insular de Mallorca (1997-1999) i secretari del grup municipal del PSM (1995-1997), amb Sebastià Serra com a portaveu a Cort. Ara, el polític nacionalista es planteja el repte de «recuperar la il·lusió de la gent en el sentit que és possible una alternativa a Cirer».

Quant als possibles pactes amb altres formacions, és ben conscient que «cap partit de l'oposició no podria governar en solitari», encara que deixa qualsevol acord per després de les eleccions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris