nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

El pressupost per a manteniment pujarà un 40'2 per cent el 2006

Rotger passejarà els divendres pel poble per conèixer els problemes

El batle d'Inca, Pere Rotger, ha complit el seu compromís de prioritzar el manteniment de la seva ciutat amb polítiques de govern municipals i així, el 2006 incrementarà un 40'2 per cent la partida pressupostària dedicada a Manteniment i Promoció, l'àrea gestionada per Joan Ruberts.

A més, Ruberts tindrà a partir d'ara un nou company de feina, Sebastià Gamundí, que a partir del mes de gener tindrà dedicació exclusiva a l'Ajuntament. Cobrarà un sou per controlar durant vuit hores al dia la neteja viària de la ciutat. Vigilarà si el personal municipal basta o si s'ha d'incrementar la plantilla i si l'empresa concessionària de la neteja compleix el plec de condicions.

Per aconseguir una ciutat més neta, l'Ajuntament contractarà 12 nous treballadors; 6 d'ells reforçaran la neteja viària, 4 la neteja dels edificis municipals i 2 la jardineria.

El compromís de l'equip de govern popular és que la granera passi cada dia per cada carrer d'Inca, sense excuses. Així, el batle Rotger vol aconseguir una ciutat «més còmoda, accessible i neta», segons explicà la regidora d'Hisenda, Maria Salom, durant la presentació dels Comptes municipals del 2006.

L'esforç municipal en la millora del manteniment implica a més un compromís personal del batle, Pere Rotger, que a partir del mes de febrer iniciarà, acompanyat pels seus regidors, una sèrie de passeigs cada divendres a peu de carrer i tocarà aleatòriament a la porta de la casa d'alguns veïns per conèixer les crítiques i necessitats reals de la població. «No s'han de tenir complexos, no s'ha de tenir por», afirmà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris