nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Una exposició d'animals i la música centren la Fira d'Octubre de la localitat

La VI Mostra de Cuina Mallorquina i un espectacle de doma, actes del capvespre

En bon dissabte, el poble de Santanyí visqué la seva Fira d'Octubre, que enguany destacà per una entranyable exposició d'animals i per un concert de música escocesa com a actes principals del matí.

Els carrers més cèntrics que envolten l'església, començant per la Porta Murada, es convertiren en un anar i venir de gent que omplia les vies principals del poble. D'una banda, s'ha de destacar el mercat de productes de fora vila, on es venia tota casta de fruites de temporada del camp. També hi havia una bona representació de paradetes d'artesania als carrers més estrets pròxims a l'església.

Un dels punts de trobada fou l'exposició d'animals, a càrrec de Natura Parc, que permetia als més petits tenir-hi un contacte directe. L'activitat de «toca toca» incloïa animals de granja, com gallines, conills i cabretes, al carrer de Bernat Vidal i Tomàs. Així mateix, s'hi podia veure una mostra d'ovelles, cabres i porcs.

També s'havia preparat una exposició de coloms, a càrrec de l'Associació Colombòfils de Santanyí, i una altra de cans a càrrec de l'Associació de Caçadors de la localitat. La plaça de la Constitució acollí la III Mostra de Randa amb Macetes, organitzada per l'Associació Balear de Randa amb Macetes i Brodats. Els participants procedien de diferents punts de Mallorca.

A la mateixa plaça s'hi muntà un estand de l'Escola de Municipal de Música, que acollí diverses actuacions, i un altre del Reial Club Nàutic de Portopetro. També s'ha de destacar la mostra i l'exposició de bonsais. Al punt del migdia, tingué lloc un concert de música tradicional escocesa a la Porta Murada, amb el grup de músics de la Conselleria de North Ayrshire, provinents d'Escòcia.

Al capvespre, s'oferí una exhibició de doma a càrrec dels cavallistes locals i, a les 19.00, s'inaugurà la VI Mostra de Cuina Mallorquina, a càrrec de l'Associació de Mestres de Casa Nuredduna.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris