cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Pastor rep la Cinquena Illa i els recorda que «sé què és emigrar»

La consellera d'Immigració es va estrenar en una trobada emocionant

LL.L./R.G. Palma.
La consellera d'Immigració, Encarna Pastor, es va estrenar ahir públicament en el seu càrrec rebent 71 emigrants illencs i descendents de les Balears que participen en el programa Cinquena Illa, convidats pel Govern. L'acte, ben emocionant, va servir perquè Pastor compartís amb els emigrants i els seus descendents els seus sentiments i, sobretot, l'experiència d'haver de deixar la terra dels avantpassats per cercar un futur millor.

De fet, Pastor va ser categòrica quan va afirmar que «jo també som emigrant i coneixo les necessitats que es passen quan no es té allò que et manca». En aquest sentit, la nova consellera va recordar als presents que «l'emigració és un trauma». Immediatament després, Pastor va rebre les primeres abraçades d'uns descendents de Balears que sempre que ens visiten mostren un gran afecte envers les Illes i els seus representants.

La consellera va tenir el suport de la fins ahir responsable d'Immigració, Cooperació i de les Cases Regionals a l'exterior, Rosa Puig, que va recordar als emigrants i les seves famílies (la majoria fills i néts, i fins i tot besnéts, que resideixen a Argentina, Cuba, Veneçuela i l'Uruguai) la importància que tenen per a Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris