nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

La Policia tendrà nou local al Pes després d'anys de reivindicacions

La situació a can Solivelles era insostenible pel mal estat de l'immoble

L'edifici municipal del Pes d'Artà acollirà les noves dependències de la Policia Local. D'aquesta manera, l'Ajuntament dóna una resposta a una antiga reivindicació d'aquest cos de seguretat, que des de fa molts anys mostren el seu descontent per les oficines on han de desenvolupar la seva feina. Les actuals dependències, ubicades a can Solivelles, es troben en un estat totalment precari. Cal recordar que a finals d'agost es va haver de precintar per una plaga de puces.

L'edifici del pes estava destinat fins ara als serveis socials i educatius de l'Ajuntament. Ara aquests es traslladaran a finals de mes a les Escoles, que han estat reformades. Aquests dies hi ha molt de moviment al Pes, ja que s'està efectuant el trasllat.

El batle d'Artà, Rafel Gili (UM), va comentar que «ben aviat la Policia tindrà a la seva disposició aquestes noves dependències. Tal com estaven ara, era demencial perquè l'edifici de can Solivelles no reuneix les condicions adients. Està en un estat deplorable i hi fa mal fer feina».

Gili explicà que ha demanat al cap de la Policia que li presentàs un llistat amb les mancances que té en aquests moments el cos de la Policia Local. «Des de fa molt de temps, els agents es queixen que se senten marginats per no disposar d'unes dependències així com cal. Ara en aquest nou espai es faran una sèrie de reformes i podran tenir unes oficines més dignes». El trasllat és previst que es faci efectiu al final d'aquets mes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris