algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Nicolau garanteix que no hi haurà discriminacions a la residència

Desmenteix que les places públiques siguin en habitacions dobles

El regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor, Rafel Nicolau, assegurà que «no hi haurà discriminacions» entre interns que tenguin una plaça pública o una de privada en la futura residència que s'està construint a la localitat.

D'aquesta manera, Nicolau contesta les «sospites» que llançaren EU-EV i PSOE de Manacor sobre la possibilitat que, del total de 120 places, n'hi hagués 72 de concertades i que aquesta xifra gairebé coincidís amb les 68 places de les habitacions dobles. Aquests dos partits declararen que «lògicament si una persona paga per una plaça privada no voldrà estar en una habitació doble». En aquest sentit, Nicolau contestà que «això és inventar històries, és fals. La residència no serà un hotel i si a algú li toca compartir habitació ho haurà de fer».

Nicolau afegí que abans de començar a repartir les habitacions entre les 72 places públiques i les 48 privades se signarà un protocol que regularà l'ús d'habitacions dobles i individuals entre l'empresa concessionària i l'Administració pública.

D'altra banda, el batle de Manacor, Antoni Pastor, informà que el passat dijous signà l'escriptura de compra d'un solar d'uns 30.000 metres quadrats en el camí de Bandrís per construir-hi la segona residència. La Sala adquirí el solar per uns 300.000 euros i en cedirà 10.000 a la Conselleria de Presidència per a la construcció del segon geriàtric. En els 20.000 metres quadrats restants, la Sala farà una gran zona verda o els emprarà per fer altres instal·lacions sociosanitàries.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris