cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Els veïns volen un pont projectat al 1998 i que es va deixar perdre

Presenten 1.158 signatures demanant que es construeixi el pas

L'associació de veïns de Pollença presentà ahir un escrit amb 1.158 signatures demanant la construcció d'un pont sobre la carretera de Pollença al Port que connecti el col·legi Joan Mas amb la zona esportiva.

El batle, Joan Cerdà, que rebé els veïns, els va dir que arran de la seva petició ha consultat un expedient que hi havia a l'Ajuntament sobre aquesta obra i ha pogut comprovar que la construcció del pont ja estava projectada l'any 1998 i tenia una subvenció del Consell de Mallorca de 13.200.000 de les antigues pessetes, una subvenció que es va deixar perdre per no començar les obres dins el termini previst.

El batle i els veïns comentaren que «amb aquests antecedents serà ara més difícil obtenir ajuda del Consell». No obstant això, el batle demanarà hora amb el director insular de Carreteres per plantejar-li la situació i negociar la construcció del pas elevat que evitaria que es produeixin atropellaments com els que hi ha hagut en diverses ocasions a les portes de l'escola.

L'avantprojecte de l'any 1998 ara no és vàlid, segons explicà el batle Joan Cerdà ja que té un pendent excessiu per les persones impedides. En opinió de Cerdà la solució més adequada seria construir un pas elevat aprofitant part dels aparcaments que s'han habilitat a l'entrada de l'escola.

Si el Consell de Mallorca no vol finançar íntegrament el pont sobre la carretera, l'Ajuntament estudiarà la possibilitat de realitzar un projecte adequat i presentar l'obra al proper Pla d'Obres i Serveis del Consell.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris