nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
14°

El Consell gastarà un milió d'euros a millorar la carretera del port

Fins ara s'havien fet intervencions localitzades en punts conflictius

El departament de Carreteres del Consell de Mallorca invertirà un milió d'euros a millorar el ferm de la carretera que uneix Manacor amb la zona costanera de Porto Cristo.

El projecte preveu la nova pavimentació en diferents punts de la carretera des del quilòmetre tres fins a l'entrada de la zona costanera. El Consell ha tret les obres a concurs perquè les empreses interessades a executar el projecte puguin presentar les seves ofertes, un tràmit que poden dur a terme fins el proper dia set de novembre.

La millora del paviment de la carretera de Porto Cristo ha estat reclamada pels veïns a causa al mal estat que presenta. De fet, el Consell de Mallorca ja ha realitzat diferents intervencions puntuals en els punts que més riscs d'accidents presentaven. L'asfalt de la carretera fou renovat íntegrament des de la sortida de Manacor fins precisament el quilòmetre tres on precisament es reprendran ara les obres.

L'execució d'aquest projecte no estava prevista de manera imminent fins el punt que ha sorprès els responsables polítics municipals. De fet, el regidor delegat de l'Ajuntament de Manacor a Porto Cristo, Jaume Brunet (AIPC), expressà la seva sorpresa i satisfacció. «Celebram que el Consell millori l'asfalt de la carretera perquè està en males condicions. Fins el moment han fet obres en alguns punts però la inversió d'un milió d'euros és ja una quantitat important», manifestà Brunet.

Per la carretera de Manacor a Porto Cristo hi circulen milers de vehicles cada dia de gent que acudeix a treballar a la zona costanera o a la inversa ja que de cada cop hi ha més persones que hi resideixen. Així mateix, també acull molts vehicles pesants que transporten material de construcció o abasteixen les hotels, restaurants o les obres que es realitzen a la costa en la temporada baixa.

Així mateix, durant l'hivern Porto Cristo manté l'activitat en la zona de marxa del Carreró i per això aquesta carretera també s'havia convertit en un perill pel trànsit nocturn que es desplaça a la zona costanera.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris