lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
21°

L'equip de govern denuncia que Matas discrimina l'Ajuntament

Han decidit renunciar a la subvenció del pla de desestacionalització

L'equip de govern d'Artà (UM, PSOE i EU-EV) va denunciar ahir públicament «el tracte de discriminació que exerceix el Govern de les Illes cap a l'Ajuntament» que es tradueix en «una minva de les subvencions en diferents àmbits» i que suposa un «greuge comparatiu» en relació a altres municipis de la comarca que reben moltes més ajudes.

Tot això ha provocat que l'equip de govern anunciés que renuncia a la subvenció atorgada per Turisme dins el pla de desestacionalització en considerar que no s'ajusta a la realitat.

El portaveu del PSOE, Josep Silva, explicà que «vàrem presentar un projecte que puja a 908.036 euros per potenciar el turisme a través d'itineraris de temps lliure, esportius o culturals. Havíem estructurat el projecte global en quatre eixos i el que han fet des de Turisme és agafar un dels eixos com si fos un projecte i donar-nos una subvenció de 164.000 euros al·legant que ens subvencionen el 100%. Ens subvencionen un 18% i en canvi hem de justificar el 100%. Nosaltres això no ho podem fer».

Per la seva banda el portaveu d'EU-EV, Julen Adrian, va parlar que les subvencions concedides estan molt per davall del que s'havia sol·licitat. «En el centre de dia per equipament demànarem 45.000 euros i ens en donaren 11.000, per al manteniment 50.000 i la subvenció és de 18.000. A la residència el pressupost era de 84.600 euros i ens han concedit 6.180 euros».

El batle, Rafel Gili (UM) parlà d'uns tríptics repartits pel PP a Artà «on es diuen mentides. S'apunten el mèrit de coses que no han realitzat. Això no és gens ètic».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris