cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Crítiques a la desaparició del pont de Son Dolç per les obres de millora de la carretera

L'Associació Ales de Santa Maria lamenta que hagi desaparegut el pont de Son Dolç després de les obres de millora i embelliment de la carretera que passa per dins el poble. Des d'Ales s'informà que aquest pont és un element protegit que forma part del catàleg municipal de patrimoni del poble.

Per la seva part, la batlessa Rosa Vich, explicà que després de les obres «no es veu el pont perquè està a un metre per davall de la carretera i amb l'eixamplament de la calçada ha quedat tapat». Vich comentà que «s'ha afegit un tram de formigó a l'encofrat del pont que té una antiguitat d'uns 20 anys per poder ampliar la via de sortida del carrer Coanegre i fer una rampa per a minusvàlids. Però en cap cas s'ha tocat el pont». La batlessa assegurà que si s'hagués fet malbé la construcció «la comissió de patrimoni se n'hauria fet responsable però els tècnics comprovaren que no s'ha tocat la construcció».

A més, Vich recordà que aquestes obres «no són competència de l'Ajuntament sinó del Departament de Carreteres per ser una via comarcal». Així i tot, des de l'associació cultural Ales es mostraren preocupats perquè a Santa Maria «van desapareixent els elements protegits sense cap mirament per part de l'Ajuntament» i recordaren que «ja hi hagué problemes amb unes obres que es començaren a fer al claustre del Convent dels Mínims, també element protegit, sense permís».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris