nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

Cort obre un centre a la Calatrava per combatre el fracàs escolar

L'objectiu és detectar i diagnosticar les causes que el provoquen

L'Ajuntament de Palma ha posat en marxa a la barriada de la Calatrava el primer centre d'orientació i suport que oferirà classes de repàs i de tècniques d'estudi als alumnes de la ciutat, amb l'objectiu de combatre el fracàs escolar.

Aquest centre especial, anomenat Èxit i que s'ubica devora el Teatre Xesc Forteza, va ser inaugurat ahir per la batlessa de Palma, Catalina Cirer, acompanyada pels regidors de Cultura i Educació, Rogelio Araújo; de Serveis Socials, Margalida Ferrando; i d'Esports i Joventut, Rafel Duran.

Cirer anuncià que, en el cas que aquesta iniciativa tingui èxit, el Consistori té previst crear-ne una xarxa a les barriades, de manera que es faciliti l'accés a aquest servei per al major nombre possible d'escolars.

De la mateixa manera, la primera edil assenyalà que els destinataris seran joves que cursin sisè de primària, educació secundària, batxiller o cicles de formació, i que resideixin de manera preferent a la Calatrava o bé en barriades limítrofes com el Polígon de Llevant o la Soledat.

Els objectius generals del programa de suport són millorar els resultats acadèmics dels alumnes, combatre l'abandonament prematur del sistema educatiu i el fracàs escolar i augmentar, en fi, el nivell educatiu de la població del municipi de Palma.

L'equip professional del centre el formaran una orientadora i pedagoga, una professora, una becària titulada en pedagogia i un auxiliar administratiu, que tindran un horari d'atenció de dilluns a divendres de les 16.30 a les 20.30 hores.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris