nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

El PSOE acusa Delgado de pagar falsos testimonis contra Nájera

Titllen de «contraprestació» la contractació de la dona de Labanda

L'Agrupació Socialista de Calvià qualifica de «gravíssim» el contingut de la informació publicada ahir per Diari de Balears en la qual es revelava que l'Ajuntament de Calvià, a través de l'empresa Oh! Neteja -de la qual l'empresa municipal Calvià 2000 té el cent per cent de les accions-, ha contractat l'esposa de Màxim Labanda: el testimoni que l'actual batle de Calvià, Carlos Delgado, es va treure de la mànega per reobrir una de les set querelles que va instigar contra l'anterior batlessa del municipi, Margarita Nájera, i que ja estava arxivada.

En opinió dels socialistes, aquest fet prova la denúncia que ja va fer en el seu dia el PSOE que el testimoni de Labanda era fals. «Ja advertírem de les especials característiques del personatge, exconvicte condemnat per intent de segrest. Era molt sorprenent que tot un batle confiàs en ell per reobrir a la desesperada un cas ja tancat», recorda Antoni Manchado, portaveu municipal socialista. Segons Manchado, la contractació de la dona de «l'exconvicte testimoni de Delgado» és la constatació d'una sospita.

És per això que el PSOE de Calvià acusa directament Delgado d'haver contractat Montserrat García, com a presumpte pagament del seu supòsit fals testimoni per tal de reobrir la causa contra l'anterior batlessa de Calvià, Margarita Nájera. «Una cosa que desgraciadament va aconseguir i que va ser només una desesperada estratègia de Carlos Delgado per mantenir alguna querella viva davant de l'allau d'arxivaments».

Així mateix, els socialistes de Calvià afirmen que el sistemàtic arxivament judicial que s'està produint amb totes les querelles que l'actual batle de Calvià, Carlos Delgado, va interposar contra Margarita Nájera, demostra que «l'únic corrupte ha estat ell, que no va tenir cap escrúpol de fer malament ús del nostre sistema judicial per perseguir l'anterior batlessa del municipi, arribant fins i tot a entrar en el joc brut de pagar amb una feina la presentació de testimonis falsos, tal com s'ha demostrat ara». Finalment, el portaveu socialista de Calvià, Antoni Manchado, també es va mostrar ahir convençut que «Carlos Delgado pagarà políticament i judicialment el seu joc brut. Serà finalment recordat com aquell batle del municipi corrupte sense escrúpols que patí Calvià, aquell batle que posà en pràctica la seva falta d'escrúpols per ocupar el poder i beneficiar uns pocs amics seus».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris